Gladstukwerk Valkenswaard

Geschikt voor nieuwbouw
Geschoold personeel
Spuiten en stuken

Gladstukwerk in Valkenswaard

Gladstukwerk wordt door onze vaklieden uit Valkenswaard met oog voor detail gerealiseerd. Ongeacht het reliëf van de ondergrond kan gladstukwerk aangebracht worden. Hiermee is het geschikt voor zowel nieuwe als bestaande bouw. Afhankelijk van de ondergrond wordt de dikte van het stukwerk aangepast.

Neem contact met ons op

Het aanbrengen van gladstukwerk vanuit Valkenswaard creëert een vlakke basis

Van der Leest Stucadoors BV heeft medewerkers in dienst die van wanten weten. Onze stukadoors beoordelen de staat van uw wand en/of plafond. Aan de hand daarvan wordt bepaald welke dikte pleisterwerk er nodig gaat zijn om het oppervlak te egaliseren. Wanneer een nieuwbouwwoning wordt gestukt, is er vaak een dunnere laag nodig dan bij bestaande bouw. Gemetselde muren vragen om een dikke laag om de voegen volledig vlak te kunnen krijgen. Zodra het gladstukwerk aangebracht en volledig gedroogd is, zorgen onze vakmensen uit Valkenswaard voor de gevraagde afwerking. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw woning

In tegenstelling tot dunpleister is het aanbrengen van gladstukwerk goed mogelijk bij bestaande huizen. Goed werk leveren staat bij ons stukadoorsbedrijf, Van der Leest Stucadors BV, hoog in het vaandel. Leest u ook eens reviews van onze klanten. Om onze toepassingen van gladstukwerk te bespreken voor uw woning in of nabij Valkenswaard, belt u ons via 06-18840429 of stuurt u een e-mail naar vdleeststuc@gmail.com.