Spuitwerk Valkenswaard

Geschikt voor nieuwbouw
Geschoold personeel
Spuiten en stuken

Spuitwerk in Valkenswaard

Van der Leest Stucadoors BV levert spuitwerk vanuit onze vestiging in Valkenswaard om uw woning een mooie afwerking te geven. Wanneer het goed gebeurt, is het spuiten van uw muren en/of plafonds een sneller alternatief op traditioneel stuken of het rollen van latex. 

Neem contact met ons op

Waarom u kiest voor spuitwerk in uw woning in Valkenswaard

Bij het uitvoeren van spuitwerk zorgen de vaklieden van ons stukadoorsbedrijf uit Valkenswaard ervoor dat alles zorgvuldig gebeurt. Omdat het spuitwerk machinaal wordt aangebracht, wordt er in kleine mate ingeboet op nauwkeurigheid van de plaatsing door de stukadoor. Om alles wat niet gespoten moet worden te beschermen, plakken onze medewerkers alles netjes af. Wij prefereren de afname van een totaalpakket van zowel stukwerk in uw woning rondom Valkenswaard als het aanbrengen van spuitwerk. Zo zijn wij ervan verzekerd dat de juiste ondergrond aanwezig is om het beste spuitresultaat te kunnen leveren.

Stuur ons een bericht

De gekwalificeerde stukadoors van Van der Leest Stucadoors BV staan voor u klaar met kennis en deskundig advies. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw spuitwerk in de omgeving van Valkenswaard. Wij zijn ook te benaderen voor het aanbrengen van dunpleister. Bel ons via 06-18840429 of stuur een e-mail naar vdleeststuc@gmail.com.