Stukadoor Valkenswaard

Geschikt voor nieuwbouw
Geschoold personeel
Spuiten en stuken

Stukadoor in Valkenswaard

Bent u op zoek naar een stukadoor met vakmanschap in regio Valkenswaard? De bedreven vakmensen van Van der Leest Stucadoors BV uit Valkenswaard zijn inzetbaar voor uw klussen op het gebied van stukwerk en meer. Wij deinzen niet terug voor grote woningen of nieuwbouwprojecten.

Neem contact met ons op

Wij zijn een betrouwbare stukadoor in de omgeving van Valkenswaard

Een goede stukadoor weet niet enkel hoe deze stukwerk aanbrengt op muren of plafond. Deze is namelijk ook in staat de kwaliteit van uw muren en plafonds te beoordelen en het stukwerk daarop aan te passen. Gedurende het proces voorzien wij u van gedegen advies. Mocht het nodig zijn, zullen wij ook de ondergronden behandelen. Hiermee creëren we de best mogelijke basis, waardoor het stukwerk beter tot zijn recht komt in uw woning. Onze gekwalificeerde stukadoors uit Valkenswaard zorgen ervoor dat uw stukwerk een verrijking is van uw woning. Benader ons voor de volgende specialisaties:

  • Ornamenten & lijstwerk
  • Sierpleister
  • Gladpleisterwerk
  • Schuurwerk

U kunt ook bij ons terecht voor het uitvoeren van texwerk. Onze stukadoors spuiten dit stukwerk vakkundig in uw huis in regio Valkenswaard. Het plaatsen van spuitwerk levert een streepvrije en egale muurbedekking op in minder tijd.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij in het stukwerk voor uw (nieuwbouw)woning in of rond Valkenswaard kunnen betekenen? Ons stukadoorsbedrijf, Van der Leest Stucadoors BV verricht werkzaamheden in alle soorten en maten. Dit doen wij zowel in bestaande als in nieuwbouwwoningen. Om uw wensen te bespreken, belt u ons via 06-18840429 of stuurt u een e-mail naar vdleeststuc@gmail.com. Wij horen graag van u!