Texwerken Valkenswaard

Geschikt voor nieuwbouw
Geschoold personeel
Spuiten en stuken

Texwerken rondom Valkenswaard

Van der Leest Stucadoors BV beschikt over professionals die uw texwerken bewerkstelligen in en nabij Valkenswaard door het spuiten van tex op uw wanden of plafonds. Het aanbrengen met een spuit zorgt voor een streeploos eindresultaat waarbij de structuur van de wand behouden blijft.

Neem contact met ons op

Welke wanden zijn geschikt voor texwerken door onze vakmensen uit Valkenswaard?

Voorafgaand aan het spuiten van tex in uw woning in Valkenswaard is het gewenst dat uw muren een bepaalde status hebben omdat texwerken niet egaliserend zijn. Tenzij u wenst dat de oneffenheden in uw muur zichtbaar blijven, geniet het hebben van spuitklare wanden de voorkeur. Geeft u bij uw aanvraag aan dat er na het stukwerk nog spuitwerk gewenst is? Dan zorgen onze betrokken stukadoors ervoor dat uw wanden de perfecte ondergrond zijn. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld het aanbrengen van gladstukwerk. Het spuiten van het tex gebeurt vervolgens een stuk sneller dan bij het gebruik van een roller. Wanden die behangklaar zijn of muren die nog werkend zijn vanuit de nieuwbouwfase, zijn niet direct geschikt voor een glad spuitresultaat.

Schakel ons in om uw ideale wand of plafond te realiseren

Vanuit Valkenswaard verrichten de bekwame stukadoors van ons bedrijf  texwerken voor woningen van ieder formaat door het vakkundig spuiten van tex. Is dit ook mogelijk in uw woning of nieuwbouwproject? Neem contact met ons op via 06-18840429 of stuur een e-mail naar vdleeststuc@gmail.com. Wij denken graag met u mee over alle toepassingen die Van der Leest Stucadoors BV voor uw wanden en plafonds kunnen verwezenlijken.